Berabad Lama . . .



Eyh hye uollss...berabad gila iolsss tak update blog...memang berabad lama sesangat - sangat lah cita dia...well sejak dah habis belajar & mula mencari sesuap nasik ni kira ada la sikit masa nak update menda nihh...tak la banyak masanya, tapi ada la jugak...Lepas habis je belajar ni , iollss saja memBUSY kan diri mencari sesuap nasik...mana la tau kot2 rezeki iollss sambung belajar...TAPI iollss memang nak sambung study pun...itu memang cita-cita iolls...Masa iollss belajar kat Politeknik Ungku Omar dulu , banyak pengalaman / kenangan yang sememang nye iollss tak boleh lupakan...macam-macam hal iollss hadap sendiri..bayangkan....TAPI iollss tahu , walau macam mana jauh kita lari dari hadap benda-benda tu, benda tu akan hadap kita jugak...haaaa kan kan...sejak tak bergerak active kat blog ni macam TERbanyak lak cakap nye....naya naya...hokeyhh...nanti iollss update lagi..kita ceghita banyak-banyak okeyhh....daaa


jum terjah kisah aein!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...